Hospitality in Nederland is meer dan alleen eten, drinken en gastvrijheid. Het is een wereld waarin kennis, expertise en zorg voor de gast centraal staan. En er is een online platform dat horecamedewerkers in staat stelt om deze essentiële vaardigheden te leren, te verfijnen en toe te passen; HorecaHero.

Meer dan alleen een opleidingsprogramma

HorecaHero is meer dan alleen een opleidingsprogramma. Het is een digitale journey door de intrigerende wereld van de horeca. Met meer dan 25 verschillende online horecatrainingen, varieert de aangeboden kennis van gastvrijheid en bediening tot gespecialiseerde onderwerpen zoals bierkennis, wijnkennis, barista-vaardigheden en cocktailbereiding. Elke cursus is ontworpen met de veelzijdigheid van de horeca in gedachten, met als doel zowel beginnend als ervaren bedienend personeel de kennis en vaardigheden te bieden die ze nodig hebben om hun dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Kennis is king

De diversiteit van de cursussen is indrukwekkend. Stel je voor dat je de subtiliteiten van het maken van de perfecte espresso leert, of het verschil ontdekt tussen een pilsner en een IPA, of de kunst van het openen van een fles wijn zonder een kurkentrekker. Dit soort praktische, hands-on kennis kan een enorm verschil maken in de dagelijkse werkomgeving van de horeca en draagt bij aan een meer verfijnde ervaring voor de gast.

Ook essentiële training beschikbaar

Maar bij HorecaHero gaat het niet alleen om het verbeteren van vaardigheden, het gaat ook om verantwoordelijkheid. Daarom biedt het platform de essentiële trainingen als HACCP en Sociale Hygiëne aan. Deze laatstgenoemde is soms verplicht voor horecamedewerkers en omvat alles van het omgaan met klanten tot het respecteren van de wet- en regelgeving. Na het afronden van de cursus, moeten cursisten een examen afleggen op één van de 18 examenlocaties verspreid over Nederland om hun kennis officieel te laten erkennen.

HorecaHero is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die in de horeca werkt of overweegt dit te doen. Het is een toegankelijke en uitgebreide bron van kennis, ontworpen om professionals in de sector uit te rusten met de tools die ze nodig hebben om succesvol te zijn en tegelijkertijd de beste mogelijke service aan hun klanten te bieden. Want bij HorecaHero geloven ze dat geweldige service begint met geweldige opleiding.

Gepersonaliseerd Leren en Eigen Trainingen Creëren

Elk bedrijf is uniek, met zijn eigen behoeften, doelen en uitdagingen. Het is logisch dat je wilt dat je trainingsaanbod weerspiegelt wat jouw bedrijf uniek maakt. Bij HorecaHero begrijpen ze dit en bieden ze de mogelijkheid om je eigen specifieke trainingen te creëren en toe te voegen aan de uitgebreide bibliotheek van horecatrainingen.

Maar wat het platform uniek maakt, is de flexibiliteit om bepaalde medewerkers of functies aan specifieke trainingen en leerpaden te koppelen. Je kunt maatwerktrajecten opstellen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van je bedrijf en je personeel.

Daarnaast gaat HorecaHero nog een stap verder door je de mogelijkheid te bieden om met behulp van de EasyGenerator auteurstool je eigen trainingen te ontwikkelen. Deze functie stelt je in staat om je eigen specifieke trainingen te ontwerpen die aanvullend zijn op de bestaande cursussen in de bibliotheek. Of het nu gaat om een onboarding-programma voor nieuwe medewerkers, of een specifieke cursus die is ontworpen rond de unieke behoeften van jouw bedrijf, je hebt de vrijheid om de inhoud te creëren die je nodig hebt.

Dit is HorecaHero’s toewijding aan gepersonaliseerd leren – het bieden van de flexibiliteit en tools die nodig zijn om je eigen unieke trainingspad te creëren. Want zij geloven dat geweldig leren begint met relevante, betekenisvolle en gepersonaliseerde inhoud.

Comments are closed.