Voor horecaondernemers is het terras vaak de plek waar gasten graag buiten willen genieten van een hapje en drankje. Maar in ons wisselvallige klimaat is een onbeschut terras niet altijd aantrekkelijk. Met terrasschermen kun je het hele jaar door een comfortabele plek bieden, ongeacht de weersomstandigheden. Niet alleen zorgen deze…
In de horeca draait alles om hygiëne en veiligheid, vooral als het gaat om voedselbereiding en opslag. Een van de belangrijkste manieren om dit…
Frisdrank is een populaire keuze voor veel klanten, zowel volwassenen als kinderen. Er zijn namelijk tal van verschillende soorten frisdrank. Van traditionele frisdranken zoals…
Friet is een onmisbaar bijgerecht in de Nederlandse horeca. Maar wat is eigenlijk de perfecte friet voor jouw zaak? Met de overvloed aan keuzes…
Hospitality in Nederland is meer dan alleen eten, drinken en gastvrijheid. Het is een wereld waarin kennis, expertise en zorg voor de gast centraal…
Als restauranteigenaar ben je voortdurend op zoek naar manieren om de kwaliteit van je gerechten te verbeteren en tegelijkertijd kosten te besparen. Een van…
Hoewel we bestek etiquette tegenwoordig vaak letterlijk naast ons neer leggen in ons eigen huishouden, is het in de horeca nog altijd gebruikelijk om…
Als je de droom hebt om je eigen horecazaak te openen, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Er zijn een aantal zaken…
Wanneer je een horecaonderneming wilt beginnen, is het belangrijk om je te informeren over de verschillende inspecties die door de NVWA (Nederlandse Voedsel- en…