Friet is een onmisbaar bijgerecht in de Nederlandse horeca. Maar wat is eigenlijk de perfecte friet voor jouw zaak? Met de overvloed aan keuzes…
Hospitality in Nederland is meer dan alleen eten, drinken en gastvrijheid. Het is een wereld waarin kennis, expertise en zorg voor de gast centraal…
Als restauranteigenaar ben je voortdurend op zoek naar manieren om de kwaliteit van je gerechten te verbeteren en tegelijkertijd kosten te besparen. Een van…
Hoewel we bestek etiquette tegenwoordig vaak letterlijk naast ons neer leggen in ons eigen huishouden, is het in de horeca nog altijd gebruikelijk om…
Als je de droom hebt om je eigen horecazaak te openen, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Er zijn een aantal zaken…
Wanneer je een horecaonderneming wilt beginnen, is het belangrijk om je te informeren over de verschillende inspecties die door de NVWA (Nederlandse Voedsel- en…
In praktisch elke horecagelegenheid is een koelkast een onmisbaar item. Maar hoe zet je dit apparaat zo optimaal mogelijk in je werkomgeving in, zodat…
Het aanschaffen van keukenapparatuur kan soms net zo spannend zijn als het kopen van een nieuwe auto. Er is vandaag de dag immers enorm…